Održavanje okućnice i ostalog (više u oglasu)

Održavanje okućnice i ostalog (više u oglasu)

U slobodno vrijeme vršimo dolje navedene usluge, dali to bilo dvorište, vrt, voćnjak ili vinograd, obratite nam se sa povjerenjem. Usluge obavljamo na području Varaždina i okolice, te Međimurje ako se radi o većem poslu. Usluge - Bojanje balkonske ograde 35kn/m2 - Bojanje dvorišne ili vrtne ograde 35kn/m2 - Skidanje starih pločica od 25kn/m2 - Košnja kosilicom 2kn/m2 - Košnja trimerom (flaksanje trave iznad 30cm) 4kn/m2 - Frezanje vrta i slično 3kn/m2 - Cijepanje drva 50kn/m2 - Slaganje drva 25kn/m2 - Sadnja sadnica ukrasnog bilja i voća 40kn/komad - Obrezivanje živice 7kn/m2 - Čišćenje, podmazivanje, pumpanje guma na biciklu 70kn - Čišćenja tavana od 200kn pa nadalje - Čišćenje podruma od 200kn pa nadalje Te ostalo pod dogovoru ili upitati na broj mobitela 099 430 9809 Mihael (može i Viber), 095 582 4514 Neven (može i Viber, te WhatsApp) ili na email kucne.usluge.vz@gmail.com

Stara kuća u Turčišću

Stara kuća u Turčišću

Prodajem kuću u Turčišću na adresi Turčišće 61. Kuća ima priključak za struju i telefon. Površina okućnice iznosi 4000 m2. Za sve dodatne informacije o cijeni i samoj nekretnini molim javiti se na mobitel.

Kutna garnitura na razvlačenje

Kutna garnitura na razvlačenje

Prodajem garnituru na razvlačenje, očuvana i uredna. Ima sanduk za posteljinu, dimenzije sklopljene garniture su 180 cm x 170 cm x 80 cm. Dio koji se razvlači je na novo presvučen. Ne treba ništa popravljati, nema ulegnuća na sjedištu i naslonu.

Kutna garnitura na razvlačenje

Kutna garnitura na razvlačenje

Prodajem kutnu garnituru, očuvana i uredna. Razvlači se i ima sanduk za posteljinu, dimenzije sklopljene garniture su 180 cm x 170 cm x 80 cm. Ne treba ništa popravljati, nema ulegnuća na sjedištu i naslonu.

Traže se radnici na održavanju ventilacijski sustava

Traže se radnici na održavanju ventilacijski sustava

BIOINSTITUT d.o.o. R. Steinera 7, Čakovec Vaši radni zadaci: rad u ekipi za sanitaciju i održavanje ventilacijskih sustava - demontaža, čišćenje, ponovna montaža, zamjena filtra itd. Stimulativna primanja, rad u dinamičnom timu i stabilnoj firmi. Radno iskustvo i školska sprema nisu uvjet. INFO: 098/465-477

Poklanjamo štence

Poklanjamo štence

Psići su mješanci zlatnog retrivera i jazavčara. Zlatni retriveri su mirni, inteligentni i potrebno im puno pažnje i svakodnevna aktivnost, a jazavčari su pametni, živahni, energični i uvijek spremni za igru. Jako su dobri čuvari. Majka, naš pas, je umiljata na mamu retrivera, ali malo više prevladava i naglašena je jazavčeva crta zbog čega je i jako dobar pas čuvar. Ženku imamo 5 i pol godina. Pas je vrlo inteligentan. Nema nikakve bolesti svojstvene pasminama. Imamo još samo dva. Jednog crnog ("retrievera") i jednog svijetlo smeđeg ("jazavčara"). Crni, koji je najmanji iz legla od osam psića, plah je i potrebno mu je puno pažnje. Razigran je, dobroćudan i jako dobar (ne laje i ne grize), izgleda kao jazavčar, crn je, s dugim nogama na retrievera, a i narav mu je na retrievera, Svijetlo smeđi koji ima više jazavčara u sebi po karakteru, isto je razigran i dobar te je pravi čuvar, ima duge noge i svijetlu dlaku na retrievera, a izgled mu malo vuče na jazavčara. Narasli budu do oko 20 kg. Oba su naučena na život u kući i dvorištu. Okotili su se 3.1.2018. godine. Jako su se lijepo razvili. Hranimo ih s IPO Professional Aktiv hranom za pse. S obzirom na roditelje, psići će biti srednjeg rasta. Ljubav se ne trži niti ne kupuje, pa ih zato poklanjamo u dobre ruke i u dom ljudima velikog srca!

TRAŽI SE Plesačica / animatorica za rad u Splitu

TRAŽI SE Plesačica / animatorica za rad u Splitu

Tvrtka Ledeni vrh d.o.o. iz Splita, za svoj Noćni klub Broken Heart traži više plesačica - animatorica za rad, iskustvno nije preduvjet. Radno vrijeme se zasniva u vremenu od 21 do 5 sati. 

Smještaj i režije osigurani od strane poslodavca.

Obvezan Ugovor o radu na određeno. Za sve upite bez oklijevanja nazvati na Ivica Rađenović, direktor - 099/257-3814 (whatsApp, Viber).