Vijesti / Kultura

'ZA RUSIJU S LJUBAVLJU' Varaždinska spisateljica Ines Hrain izdala novi roman

'ZA RUSIJU S LJUBAVLJU' Varaždinska spisateljica Ines Hrain izdala novi roman

Ovih je dana tiskan i pušten na tržište novi, šesti roman Ines Hrain. Ovoga puta to je satirični, šaljivi krimić pod nazivom 'Za Rusiju s ljubavlju'.

Roman se već može naći u varaždinskoj knjižnici, a putuje i po drugim knjižnicama Hrvatske. Također, može ga se naći i u slobodnoj prodaji po pojedinim knjižarama. Promocija romana Za Rusiju s ljubavlju slijedi ove jeseni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Sloveniji je u tijeku tiskanje romana 'Najdeblja' na slovenskom jeziku, koji će u susjednoj nam državi nositi naslov Najdebelejša. Nakon što je 'Samotni otok' (Pusti otok) doživio veliki uspjeh među slovenskim čitateljima, Založba Skrivnost iz Maribora odlučila je objaviti i Najdeblju. Prijevode na slovenski jezik radi Tamara Kranjec iz Ljubljane.

Ines Hrain započela je i seriju promocija. U idućih deset dana slijedi promocija u knjižnici Velenje, u Sloveniji, koju vodi slovenska spisateljica i travarka (kreativna zeliščarka) Kata Laštro, koja će uskoro voditi i promocije po Hrvatskoj.

Promociju koja slijedi u knjižnici Bogdan Ogrizović na Cvjetnom trgu u Zagrebu vodit će Denis Peričić, varaždinski književnik i kritičar.

Osim pisanja, Ines Hrain bavi se i izdavaštvom pa će tako prva knjiga koju će samostalno objaviti ovih dana biti špijunski triler Marija Šoštara, 'Projekt 1000-100-1-0'.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci