Vijesti / Kultura

TJEDNI RASPORED Pogledajte što vas ovog tjedna očekuje u varaždinskom kazalištu

TJEDNI RASPORED Pogledajte što vas ovog tjedna očekuje u varaždinskom kazalištu

Iako će Varaždin u tjednu koji nam dolazi biti u znaku baroka, u Hrvatskom narodnom kazalištu moći ćete pronaći i sadržaje koji pripadaju i modernijim razdobljima.

No srijeda i četvrtak pripast će Varaždinskim baroknim večerima. Tako će u prostoru Kluba Europa media u srijedu, 27. rujna, u 12 sati biti održana promocija knjige Nakladička djelatnost Znanstvenog zavoda Hrvata u Mađarskoj. Ulaz je slobodan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U četvrtak će se u koprodukciji 47. Varaždinskih baroknih večeri i HNK u Varaždinu u Varaždinskoj katedrali održati svečani koncert povodom 20 godina osnivanja Varaždinske biskupije. Vespro della Beata Vergine Claudia Monteverdija izvodit će Hrvatski barokni ansambl i Katedralni zbor Chorus Angelicus. Početak je u 19 sati, a ulaznice možete kupiti u Koncertnom uredu Varaždin.

Na Sceni Zvonimira Rogoza u petak će igrati predstava Krokodil, početak je u 20 sati, a ista predstava izvodit će se i u subotu, u isto vrijeme na istom mjestu.

Nova predstava Nema života na Marsu, redateljice Marine Pejnović, igrat će na Sceni Zvonimira Rogoza u nedjelju. Početak je u 20 sati.

Utorak, 3. listopad, dan je za komediju pa na Sceni Zvonimira Rogoza možete pogledati predstavu Bogi Ivač znova, redatelja Ljubomira Kerekeša. Početak je u 20 sati.

Ulaznice za predstave Krokodil, Nema života na Marsu i Bogi Ivač znova možete kupiti u slobodnoj prodaju i na iskaznice Kluba prijatelja kazališta.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci