Vijesti / Kultura

TJEDNI RASPORED Evo što je u programu varaždinskog HNK ovaj tjedan!

TJEDNI RASPORED Evo što je u programu varaždinskog HNK ovaj tjedan!

Varaždinski HNK i ovog tjedna nudi bogat program.

U srijedu, 22. ožujka, u 19.30 sati, na Velikoj sceni će se održati predstava Ödöna von Horvátha Hotel Bellevue u režiji Ivana Plazibata. Ulaznice je moguće nabaviti u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta

U četvrtak, 23. ožujka, u 20 sati, na Sceni Zvonimira Rogoza izvest će se predstava Elaine Murphy 'Malo blago', redatelja Tomislava Pavkovića. Ulaznice su u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

Istog dana će u Velikoj koncertnoj dvorani, s početkom u 19.30 sati biti održano predavanje 'Jogom i ajurvedom do blagostanja'  NJ.S. Vishwagurujija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

> YOGA EXPO Brojni programi i predavanje učitelja Vishwagurujija u Varaždinu!

Scena Zvonimira Rogoza je u petak, 24. ožujka, od 20 sati, rezervirana za predstavu 'Bog masakra' Yasmine Reza, redateljice Lee Anastazie Fleger. Ulaznice je moguće nabaviti u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

U subotu, 25. ožujka, u 19 sati, na Sceni Zvonimir Rogoz igrat će 'Mala princeza', po motivima romana 'Mali princ' Antoine de Saint Exuperya, redateljice Julie Klier. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

'Čelične magnolije' redateljice Barbare Rocco na rasporedu su u nedjelju, 26. ožujka, u 20 sati na Sceni Zvonimira Rogoza. Ulaznice su u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

U ponedjeljak, 27. ožujka obilježava se Svjetski dan kazališta. Tim povodom će na Velikoj sceni u 19.30 sati biti odigrana predstava Ödöna von Horvátha Hotel Bellevue u režiji Ivana Plazibata. Ulaznice će biti u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci