Vijesti / Kultura

TJEDAN SMIJEHA Ulaznice za predstavu 'Sve u tri...' u HNK u Varaždinu osvaja...

TJEDAN SMIJEHA Ulaznice za predstavu 'Sve u tri...' u HNK u Varaždinu osvaja...

U sklopu Tjedna smijeha Kerekesh Teatra, u svim gradovima unutar Varaždinske županije i Općinama odigrat će se 41 predstava u deset dana te, tradicionalno, jedna premijerna predstava Kerekesh teatra.

19. ožujka Kerekesh teatar će premijerno u Varaždinu u HNK izvesti svoju novu predstavu 'Sve u 3...' s početkom u 20 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

'Sve u tri...' nova je komedija Kerekesh Teatra u kojoj dvije cimerice muku muče sa susjedom koji se objesio točno kod njihovog prozora. Sofija i Marlena uspijevaju uvući visećeg susjeda u svoj stan i nakon nekoliko neuspjelih pokušaja oživljavanja, uz sve komplikacije, pokojni susjed ima još iznenađenja. Velikih.

 U predstavi igraju Katarina BabanSanja DrakulićMatija Kačan/Frano Novljan. Redateljica je Iva Ilakovac, za adaptaciju teksta zaslužan je Ljubomir Kerekeš, a za tekst autorski tim predstave.

Kereksh teatar i Varaždinski.hr vode vas na predstavu 'Sve u 3...'!

 Od srijede, 15. ožujka, proveli smo nagradu igru u kojoj je u komentaru ispod teksta trebalo ostaviti svoje ime i prezime, a mi smo danas, u petak, 17. ožujka, u jutarnjim satima, putem stranice Random.org slučajnim izborom izabrali najsretnijeg/najsretniju koji osvojiti dvije ulaznice!

Sretna dobitnica je Katica Mendaš! Svoje ulaznice možete podići u caffe baru The Office uz predočenje osobne iskaznice. Čestitamo!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci