Vijesti / Kultura

TJEDAN SMIJEHA Poklanjamo ulaznice za predstavu Talijanski slamnati šešir!

TJEDAN SMIJEHA Poklanjamo ulaznice za predstavu Talijanski slamnati šešir!

Od 23. veljače do 4. ožujka diljem Varaždinske županije održat će se, u režiji Kerekesh teatra, 9. po redu Tjedan smijeha. Jedna je to od najposjećenjih kazališnih manifestacija u Hrvatskoj, a ove godine ljubitelji komedije na Tjednu smijeha moći će pogledati više od 40 predstava.

> Program 9. Tjedan smijeha u gradovima

Talijanski slamnati šešir

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predstava Talijanski slamnati šešir Kazališta Komedija prva je predstava na Tjednu smijeha, a odigrat će se 23. veljače s početkom u 20 sati u HNK u Varaždinu.

Na dan svog vjenčanja Fadinard mora u potragu za slamnatim šeširom kojega je njegov konj pojeo u šumi.  Šešir je bio vlasništvo gospođe Anaïs Beauperthuis koja se tamo sastala sa svojim ljubavnikom. Za Fadinardom kreće punac skupa s cijelim svatovima. Kako bi izbjegao sumnje nasilnog i ljubomornog Anaïsinog supruga, Fadinard mora pronaći posve isti šešir.

Potraga ga vodi do modistice – njegove bivše djevojke, potom do barunice Champigny koja upravo taj dan ima opernu soareju, pa do supruga nevjerne Anaïs. Niz nesporazuma završava pred Fadinardovom kućom,  odakle ih naposlijetku policija sve privodi u zatvor radi noćne galame i narušavanja reda i mira.

Tekst: Eugene Labiche


Redatelj: Georgij Paro

Uloge: Jan Kerekeš, Damir Lončar, Saša Buneta, Tomislav Martić, Davor Svedružić, Ronald Žlabur, Filip Juričić, Ivan Magud, Dražen Čuček, Jasna Palić Picukarić, Marija Borić, Nina Kaić Madić, Nera Stipičević, Goran Malus, Adnan Prohić

Gosti na svadbi: Ivana Filić, Jadranka Gospodnetić, Kristina Habuš, Ana Hruškovec, Dario Došlić, Gordan Grnović, Božidar Peričić, Dario Štulić

Orkestar Kazališta 'Komedija': Tomislav Babić, Juraj Janjić, Tomislav Parmać, Salih Sadiković, Luko Stanović, Saša Špoljar 

Ulaznice i gdje ih kupiti

Ulaznice za predstave u Varaždinu već su u prodaji na blagajni HNK u Varaždinu radnim danom od 10-12 sati te od 18-19:30 sati i putem interneta na linku: http://online.hnkvz.hr/

Cijene ulaznica su od 25kn/30kn/40kn/50kn/60kn/70kn, rezervacije nisu moguće, a sve predstave se održavaju u HNK u Varaždinu.

Ulaznice za druge gradove i općine, u prodaji su od 5. veljače, isključivo u mjestima gdje se izvode predstave.

Više informacija pronađite na web stranici Kerekesh teatra - http://kerekesh-teatar.hr/manifestacije/tjedan-smijeha/.

Kerekesh teatar i Varaždinski.hr vode vas na Tjedan smijeha!

Ako želite potpuno besplatno uživati u predstavi Talijanski slamnati šešir, sve što trebate je u komentaru ispod objave na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite uživati u predstavi, a mi ćemo u petak, 16. veljače, u jutarnjim satima slučajnim izborom odabrati jednog sretnog dobika koji osvaja dvije ulaznice za predstavu. Sretno! 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci