Vijesti / Kultura

Talijansko-francuska drama 'Slatki snovi' u petak u Kinu Gaj

Talijansko-francuska drama 'Slatki snovi' u petak u Kinu Gaj

U varaždinsko gradsko kino dolazi talijansko-francuska drama 'Slatki snovi'. Prvo prikazivanje je u peta, 4. kolovoza, dok će drugi, i posljednji, put film biti prikazan u subotu, 5. kolovoza.

Početak obje projekcije je u 20 sati i 30 minuta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena karte je 15 kuna.

> KINO GAJ Kula tmine, Atomska plavuša i American Made premijerno u Varaždinu!

Osim 'Slatkih snova', u Kinu gaj u narednim danima možete pogledati i 'Emoji film' koji se prikazuje 3., 4., 5. i 6. kolovoza s početkom u 18 sati, a 3. kolovoza još možete pogledati i dokumentarni film 'Magnus - šahovski Mozart' s početkom u 20 sati i 30 minuta.

Više o filmu 'Slatki snovi'

Massimo je imao idilično djetinjstvo koje je najradije provodio s voljenom i uvijek radosnom majkom. No, sve se promijenilo kad ju je izgubio sa samo devet godina. Majka je nenadano doživjela srčani infarkt, a Massimo se teško nosio s njenom smrću te je jedno vrijeme vjerovao da je u Americi i da će se vratiti.

Godinama kasnije radi kao uspješan novinar koji ne pokazuje osjećaje. Kad mu i otac premine, vraća se u rodnu kuću koja oživljava njegovu traumatičnu prošlost. Pomoć će mu pružiti suosjećajna liječnica Elisa uz koju se Massimo postupno otvara i suočava s bolnim ranama koje nosi iz djetinjstva...

> LJETNO KINO Pogledajte koje vas besplatne projekcije čekaju ovog mjeseca u Lavri

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci