Vijesti / Kultura

Stručni skup 'FolkoFonija 2015.' u Palači Herzer o stanju tradicijske kulture

Stručni skup 'FolkoFonija 2015.' u Palači Herzer o stanju tradicijske kulture

Centar tradicijske kulture Varaždin upućuje poziv na Međunarodni festival tradicijske kulture FolkoFonija 2015. i predavanje Tibora Martana održat će se 30. kolovoza u Varaždinu.

Kao dio 'FolkoFonije 2015.' organiziran je i 2. međunarodni stručni skup 'Učinci bavljenja tradicijskom kulturom na suvremeni život'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na stručnom skupu prezentirat će naš sugrađanin profesor Tibor Martan o popularizaciji kulturno-povijesne baštine na području Grada Novog Marofa. 

Skup će se održati u Palači Herzer (Entomološki odjel Gradskog muzeja Varaždin) s početkom u 10 sati.

Na stručnom skupu će se obraditi niz tema: Percepcija i recepcija tradicijske kulture u mladeži danas; Hrvatska tradicijska kultura i dječje likovno stvaralaštvo; Land art projekt 'Čipka' studenata diplomskog studija Rani i predškolski odgoj UF Zagreb; Pristop in način učenja v mestu in na podeželju; Suvremena uloga u tradicijskom opletanju jaja; Prezentacija, interpretacija i polularizacija kulturno-povijesne baštine na području Grada Novog Marofa.

Sudjelovanje zainteresiranih na skupu je besplatno, ali je zbog izdavanja potvrdnica obvezna prijava na mail: [email protected] do 29.8.2014.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video