SLAVLJE Muzej anđela ove subote bogatim programom slavi šesti rođendan

SLAVLJE Muzej anđela ove subote bogatim programom slavi šesti rođendan

U slavljeničkom ozračju Muzej anđela obilježit će 6. godišnjicu djelovanja i otvaranja vrata zaljubljenicima u anđele, anđeosko, umjetnicima, kreativcima, prolaznicima, turistima, znatiželjnicima.

U proteklih šesz godina, uz niz različitih događanja, Muzej anđela bio je poprište pozitive, a tako će biti i u subotu, 20. svibnja, kad će se uz obljetnicu Muzeja, obilježiti i Međunarodni dan muzeja te Europska noć muzeja.

Cjelodnevni program obilježavanja navedenih događaja, počet će 'Plesom anđela' Varaždinskih mažoretkinja u Rajskom vrtu, koji je na rasporedu u 11.30, dok će najmlađi posjetitelji već od 11 sati moći sudjelovati na radionici 'Nacrtaj svojeg anđela'. Mališanima će na radionici pomagati i kroz nju ih voditi umjetnik Željko Prstec

U popodnevnom dijelu obilježavanja rođendana, u Rajskom vrtu bit će projekcija dokumentarnog filma o slikarstvu i životu Hieronymusa Boscha, jednostavnog naziva 'Pet stoljeća Hieronymusa Boscha'. Film će se prikazivati od 18 sati do ponoći, bez stanke (projekcija traje pola sata pa se ponavlja).

Nakon fijaska Prgometa, u HDZ-ovom stožeru ostale samo grickalice srpske proizvodnje