Vijesti / Kultura

Secret Arts Cinema u Kinu Gaj: Film o svjetskom velikanu modne fotografije

Secret Arts Cinema u Kinu Gaj: Film o svjetskom velikanu modne fotografije

U četvrtak, 27. travnja, u Osijeku (kino Urania), Rijeci (Art-kino Croatia) i Varaždinu (kino Gaj) na tri simultane projekcije s početkom u 20 sati bit će premijerno u Hrvatskoj prikazan film o jednom od svjetskih velikana (modne) fotografije.

'Naslov filma ostaje skriven do početka projekcije, a poznato je tek da se radi o jednom od najvažnijih fotografa našeg vremena, čovjeku koji je svojim radom i pogledom na svijet mode definirao naš doživljaj supermodela poput Linde Evangeliste, Cindy Crawford ili pak Naomi Campbell', stoji u najavi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program Secret Arts Cinema u organizaciji udruge Pari Pikule okrenut je filmovima koji slave kreativnost, odnosno filmovima koji tematiziraju rad arhitekata, dizajnera, umjetnika i zanatlija. 

U sam vrh modne fotografije stigao je iz njemačke provincije, inzistira na fotografijama bez boje, ne podnosi photoshop i uživa beskrajno povjerenje modela.

Riječ je o filmsko-umjetničkoj avanturi koja podrazumijeva da gledatelji ne znaju naslov filma sve do početka projekcije.

Cilj programa je otkrivanje magičnog svijeta kreativnosti uz filmove i popratna događanja, a osim u kinima održava se i kao pop-up event na nizu alternativnih lokacija.

Osim projekcije filma o svjetski poznatom fotografu posjetitelje očekuje zanimljiv natječaj u kojem će moći testirati vlastiti fotografski talent. Pojedinosti o natječaju bit će objavljene na službenoj FB stranici.

Program Secret Arts Cinema je realiziran uz podršku Hrvatskog Audiovizualnog Centra, Kuna Zlatica i Kolorklinike.

Cijena ulaznice je 20 kuna.

 

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci