Vijesti / Kultura

REPERTOAR Bogat program u varaždinskom HNK, u subotu premijera dječje predstave

REPERTOAR Bogat program u varaždinskom HNK, u subotu premijera dječje predstave

HNK u Varaždinu i u narednom tjednu donosi bogat program!

Ponedjeljak, 19. ožujka, s početkom u 20 sati, Scena Zvonimira Rogoza rezervirana je za predstavu Michala Langa 'Zmijsko klupko'.
Ulaznice su u slobodnoj prodaji i na kartice Kluba prijatelja kazališta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U utorak, 20. ožujka u 19 sati, u Klubu Europa media održat će se projekcija dokumentarnog filma u organizaciji Koncertnog ureda Varaždin. Istog dana u 20 sati na Sceni Zvonimira Rogoza na rasporedu je predstava Une Vizek 'Nema života na Marsu'. Ulaznice su u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

'Bog masakra' Yasmine Reze igrat će u srijedu, 21. ožujka u 20 sati na Sceni Zvonimira Rogoza i 22. ožujka na istom mjestu i u isto vrijeme. Ulaznice su također u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

U petak, 23. ožujka, u HNK-u gostuje Slovensko ljudsko gledališče Celje, a predstava 'Mučenik' Mariusa von Mayenburga počinje u 19.30 sati na Velikoj sceni. Ulaznice su u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja kazališta.

Djeca će na svoje doću u subotu, 24. ožujka, kad će u 17 sati na Velikoj sceni biti premijera predsave 'Jaje' Zlatka Krilića. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

Nedjelja, 25. ožujka, u 20 sati na Sceni Zvonimira Rogoza ponovno je rezervirana za 'Zmijsko klupko', a u 19 sati u Velikoj koncertnoj dvorani održat će se Portugalska večer.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci