Vijesti / Kultura

PREMIJERA Triler 'Snjegović', snimljen po knjizi Joa Nesbøa, od petka u Kinu Gaj

PREMIJERA Triler 'Snjegović', snimljen po knjizi Joa Nesbøa, od petka u Kinu Gaj

Harry Hole, jedan od najpoznatijih detektiva na svijetu, dolazi u varaždinskog gradsko kino. Riječ je o junaku brojnih romana Joa Nesbøa, a na velikom platnu utjelovit će ga planetarno popularan glumac Michael Fassbender.

U Kinu Gaj 'Snjegovića' možete pogledati u petak, 13. listopada, i u subotu, 14. listopada. U oba termina film počinje u 20 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena ulaznice je 20 kuna.

Osim 'Snjegovića', u Kinu gaj u narednim danima možete pogledati i filmove 'Druga strana nade', u petak i subotu, te 'Zemlju tame' u četvrtak.

> KINO GAJ Danski triler 'Zemlja tame' od četvrtka u varaždinskom gradskom kinu

> NOVI KAURISMÄKI Finsko-njemački film 'Druga strana nade' od petka u Kinu Gaj

Više o filmu 'Snjegović'

Dolaskom jeseni u grad, vraća se strah od misterioznih ubojstava koja se ponavljaju svake zime u zadnjem desetljeću. Istragu preuzima detektiv Harry Hole, koji se kao glavni junak pojavljuje u mnogim romanima jednog od najuspješnijih svjetskih pisaca Jo Nesboa. Snjegović je sedmi roman u nizu o detektivu Holeu kojeg je utjelovio Michael Fassbenderu (Nemilosrdni gadovi, 12 godina ropstva, X-Men, Steve Jobs).

Detektiv Hole u Snjegoviću pokušava stati na kraj serijskom ubojici čije žrtve uvijek nestaju na dan kad u Oslu padne prvi snijeg. Uz pomoć mlade talentirane kolegice (Rebecca Ferguson), desetljeće stare slučajeve povezuju s novim ubojstvom te otkrivaju da za hvatanje ubojice imaju vremena samo do prvog sljedećeg snijega.

Glavnu žensku ulogu tumači Rebecca Ferguson (Nemoguća misija 5, Život, Djevojka u vlaku). U ovome filmu, koji je u cijelosti snimljen u Norveškoj tijekom skandinavske zime, također ćemo gledati Charlotte Gainsbourg (Antikrist, Melankolija) i dobitnika nagrade Oskar J. K. Simmons (Ritam ludila).

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci