Vijesti / Kultura

PREMIJERA Topla i dirljiva ljudska priča 'Čudo' dolazi u Kino Gaj!

PREMIJERA Topla i dirljiva ljudska priča 'Čudo' dolazi u Kino Gaj!

Božić je iza ugla pa je vrijeme da već lagano zakoračimo u ozračje ljubavi, mira, dobrote i ostalog što nam to razdoblje donosi. Ako vam treba mali poticaj, svakako pogledajte film 'Čudo' koji će se u narednim danima prikazati u Kinu Gaj.

Film u kojem glavne uloge imaju Julia Roberts, Owen Wilson Jacob Tremblay prikazivat će se u tri navrata, 23., 24. i 25. studenog, a početak je u svim terminima u 20 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena ulaznice je 20 kuna.

> NAJAVA 'Coco i velika tajna' od 23. studenog u Kinu Gaj

> ZFF U KINU GAJ Zagreb film festival dolazi i u Varaždin, pogledajte što vas čeka

> KINO GAJ Triler 'Ubojstvo svetog jelena' od utorka u varaždinskom gradskom kinu

> STUDENI U KINU GAJ Bogat program uz premijeru čak sedam filmova!

Više o filmu 'Čudo'

August je desetogodišnji dječak koji mora živjeti s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Nakon 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno pohađati školu, s deset godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole Beecher. Auggie u školu kreće s puno straha i nevjerice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražanju i komentarima svojih školskih prijatelja.

Temeljeno na bestseleru New York Timesa, Čudo je nevjerojatna inspirativna topla priča o Augustu Pullmanu, dječaku s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci