Vijesti / Kultura

PREMIJERA 'Planet majmuna: Rat' od četvrtka u Kinu Gaj!

PREMIJERA 'Planet majmuna: Rat' od četvrtka u Kinu Gaj!

Još jedan ljetni hit, koji ćete u Kinu Gaj moći pogledati u isto vrijeme kad i ostatak svijeta, dolazi u Varaždin. Riječ je o trećem dijelu serijala Planet majmuna.

Film 'Planet majmuna: Rat' tako ćete moći premijerno pogledati već u četvrtak, 13. srpnja, u 20 sati i 30 minuta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim u četvrtak, film ćete moći pogledati i narednih dana, 14., 15. i 16. srpnja, uvijek u 20 sati i 30 minuta.

Cijena ulaznice je 20 kuna.

> KINO GAJ Bogat program uz premijeru filmova Spiderman, Planet majmuna, Dunkirk...

Osim 'Planeta majmiuna', u Kinu Gaj u narednim danim možete pogledati i druge filmove. Tako popularne minione u filmu 'Kako je Gru postao dobar' možete pogledati od danas, 11. srpnja, te 13., 14., 15. i 16. srpnja, početak je u 18 sati.

Više o filmu 'Planet majmuna: Rat'

Na kraju 'Planeta majmuna: Revolucija', prethodnog filma iz 2014. godine, Caesar se spremao za nadolazeći eksplozivni sukob s čovječanstvom, zabrinut za budućnost svojih majmuna.

Redatelj Matt Reeves je pak imao težak zadatak donijeti odluku u kojem smjeru će krenuti sljedeći nastavak popularne filmske franšize. Međutim, nije imao isti loš predosjećaj kao Caesar.

Jer ipak se već nalazio u takvoj situaciji kad je smišljao priču za prethodni film sa scenaristom Markom Bombackom. U 'Planetu majmuna: Revolucija' Caesar se suočava s izazovima iznutra i izvana kad se njegova zajednica, koja uspješno preživljava u šumi Muir kraj San Francisca, susretne s očajnim ostacima čovječanstva koji su preživjeli smrtonosnu epidemiju i pokušavaju obnoviti svoje uništeno društvo.

Međutim, Caesar je podcijenio koliko je duboka mržnja prema ljudima u srcu jednog od njegovih oficira, Kobija, koji je prošao kroz mučenja dok je bio testni subjekt i na kraju natjerao Caesara da počini najveći grijeh u majmunskom društvu – 'majmun neće ubiti majmuna' – i zbog čega je napokon počeo rat između ljudi i majmuna, tragična, ali neizbježna posljedica tih događanja.

> LJETNO KINO Pogledajte koje vas besplatne projekcije čekaju ovog mjeseca u Lavri

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci