Vijesti / Kultura

POVODOM DANA ŽENA Predstava 'Pokopaj me nježno' Kerekesh teatra ispunila HNK

POVODOM DANA ŽENA Predstava 'Pokopaj me nježno' Kerekesh teatra ispunila HNK

Koordinacija za ljudska prava i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Varaždinske županije jučer su organizirali kazališnu predstavu 'Pokopaj me nježno' u izvedbi Kerekesh teatra povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena.

Ulaznice su inače podijeljene umirovljenicama, radnicama, ženama slabijeg imovinskog stanja, ženama hrvatskih branitelja te korisnicima Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prije početka same predstave, čestitke je uputio zamjenik župana Tomislav Paljak.

- Drago mi je da se Međunarodni dan žena obilježava na ovaj način jer u današnje vrijeme pokloniti nekome osmijeh smatram najvećim darom. Ovo je tradicija i do kraja ispunjeno kazalište dokaz je da takvo obilježavanje treba njegovati. Inače, volio bih da obilježavanje samo jednog dana u godini postane stvar prošlosti jer bi to značilo da smo postigli cilj, a to je potpuna ravnopravnost žena u društvu – rekao je zamjenik župana Paljak, a s njime se složila i predsjednica Koordinacije za ljudska prava Nada Dreven Budinski, koja je naznačila kako je ovo prilika da se svi zajedno dobro nasmiju i nakratko zaborave na životnu svakodnevnicu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci