Vijesti / Kultura

Ovaj će tjedan HNK biti prepun programima Kliker festivala!

Ovaj će tjedan HNK biti prepun programima Kliker festivala!

U utorak, 25. listopada u 19 i 30 sati na Velikoj sceni u HNK možete pogledati Balade Petrice Kerempuha u režiji Georgija Para, a već od 26. listopada možete posjetiti bogat program Kliker festivala - festival plesa, pokreta i igre za djecu i mlade u HNK.

>>Počinje Kliker festival! Od 24. listopada mnoštvo predstava, radionica...


U četvrtak, 27. listopada od 17 do 19 sati na Sceni Zvonimir Rogoz, održat će se radionica Klikofonija, Katarine Kolega za djecu od 10 godina nadalje, a u 19 sati na Veliku scenu HNK-a svojom očekuje vas predstava Boys Awakening koja se obraća starijima od 13 godina. U 20 i 30 sati u Velikoj koncertnoj dvorani održat će se Otvaranje Festivala uz akustični koncert Glazbene škole Varaždin.

Predstava Ritam tam Studija za suvremeni ples namijenjena je djeci starijoj od dvije godine i imat će dvije izvedbe, obje u petak, 28. listopada, na Velikoj sceni HNK, a jednu u 10 sati, a drugu u 17 sati. Od 13 do 16 sati u Velikoj koncertnoj dvorani održat će se rezidencijalni program Triumph of the time za mlade starije od 16 godina.

Od 15 do 19 sati na Sceni Zvonimir Rogoz, održat će se Radionica Klikofonija od 15 do 19 sati, a od 16 do 18 sati u Velikoj koncertnoj dvorani Radionica Tamare Curić Kreativna komunikacija. Od 18 do 20 sati, također u koncertnoj dvorani održat će se radionica Urban Style, Maria Vrbanca za starije od 6 godina.

Radionica Kreativna komunikacija još će se održati i u subotu, 29. listopada, od 10 do 12 sati, dok će se Urban Style održati od 12 do 14 sati, a Klikofonija od 15 do 19 sati. Od 14 do 17 sati ponovno će se održati Triumph of the time.

Na Sceni Zvonimir Rogoz od 14 i 30 do 16 i 30 sati održat će se Šuma od papira pleše Lea Vukelića i Ive Matije Bitange za djecu stariju od 4 godine.

 U 17 sati na Velikoj sceni premijerno će biti izvedena Svijet igara namijenjena djeci starijoj od 6 godina, dok će u 18 sati u predvorju Velike koncertne dvorane bitiorganiziran Party uz premijeru – DJ Hrwoe. 

U nedjelju u 10 sati na Velikoj sceni možete pogledati izvedbu Črčke za one najmlađe, već od pola godine starosti pa do otprilike završetka vrtićke dobi. Od 10 do 13 sati na Sceni Zvonimir Rogoz ponovno vas očekuje Klikofonija, a od 12 do 14 sati Urban Style.

Od 10 i 45 do 13 sati ponovno će se održati Šuma od papira pleše, a nakon toga slijedi zatvaranje Festivala.

Više informacija o Kliker festivalu ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci