Vijesti / Kultura

Lea Brezar ovog četvrtak u Verglecu predstavlja roman 'Kradljivci sreće'

Lea Brezar ovog četvrtak u Verglecu predstavlja roman 'Kradljivci sreće'

U četvrtak, 30. studenog, u restoranu Verglec autorica Lea Brezar održat će promociju romana 'Kradljivci sreće' s početkom u 18 sati. O romanu će uz autoricu govoriti i urednica knjige Sandra Pocrnić Mlakar.

Osim romana 'Superjunakinje' (2017.), Lea Brezar napisala je i zbirku poezije 'Oda godinama' (2015.), poslovni priručnik 'Izvan okvira' (2016.), još jedan self-help priručnik za preživljavanje 'Da, i?' (2016.), a u njezinu radu pronašla se i priča za djecu 'Crveni planet' (2015.).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Lea Brezar spisateljica je koja, osim u iskusnom radu za perom, svoj profesionalan rad ostvaruje i kao direktorica marketinške agencije 'Dhar media', zasnovanu na načelima dharmičkog menadžmenta. Kao autorica se afirmirala u mreži novijih hrvatskih spisatelja, među kojima je poseban uspjeh postigla posljednje izdanim romanom 'Superjunakinje'. No, roman 'Kradljivci sreće', prema mišljenju stručnjaka, na pravom je putu da nastavi Lein uspješan autorski niz - stoji u najavi promocije.

Agencija obuhvaća projekte TouristarTV, Superbrands, stručni magazin Brend kultura te nedavno održan projekt Ful kulturno čiji je natječaj u tijeku.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci