Vijesti / Kultura

Koncerti Gabrijele Denglin i Romana Mamontova ove subote u varaždinskom HNK

Koncerti Gabrijele Denglin i Romana Mamontova ove subote u varaždinskom HNK

U subotu, 25. studenog, u Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu u sklopu Noći kazališta održat će se koncert mladih solista s početkom u 20 sati.

Sadržajem bogat program varaždinske Noći kazališta osim radionica i predstava, nudi pravu glazbenu poslasticu za sve ljubitelje klasičnog glazbenog žanra. Svoj će nastup toga dana održati sve poznatija sopranistica Gabrijela Deglin te poseban gost iz Ukrajine, Roman Mamontov.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posebnost ovog koncerta je upravo gostovanje Mamontova, svojevrsne pjevačke senzacije kojeg je ubrzo nakon pojavljivanja na sceni gdje otpjevao pokoju ariju primjetila i publika, ali i kritika koja mu je posebno sklona.

Prema riječima sopranistice Šojat radi se o jednom specifičnom uzbudljivom glasu koji će nedvojbeno osvojiti publiku pa čak i one koji do sad nisu bili zaljubljenici u operne arije.

U sklopu koncerta uz Gabrijelu Deglin, Mamontov će izvesti neke od najpoznatijih arija svjetskih skladatelja kao što su Rahmanjinov, Mozzart i Strauss te ariju iz završnog čina opere Turandot - Nessun dorma' talijanskog skladatelja Giacoma Puccinia.

Ovo je mladom tenoru Mamontovu prvi cjelovečernji koncert za kojeg je zahvaljujući pozivu indentatice varaždinskog kazališta Jasne Jakovjević, odabrao upravo varaždinski teatar.

Besplatne ulaznice možete preuzeti na blagajni kazališta od 10-12 sati i od 18-19,30 sati. Subotom od 10 - 12 sati, a rezervacije na tel 042 200 250 ili mailom na [email protected].

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci