Vijesti / Kultura

KINO GAJ Drama s elementima komedije 'Lady Bird' od petka u gradskom kinu

KINO GAJ Drama s elementima komedije 'Lady Bird' od petka u gradskom kinu

Kino Gaj odlučilo nas je i dalje zasipati filmovima koji su kandidati za nagradu Oskar, kao i dobitnici drugih nagrada, u ovom slučaju Zlatnog globusa. Ovog puta riječ je o ostvarenju redateljice Grete Gerwig, filmu 'Lady Bird', a u glavnim ulogama su Saoirse Ronan, Timothée Chalamet i Odeya Rush.

Film će se prikazati u dva navrata, 16. i 17. veljače, a početak je u oba termina u 18 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena ulaznice je 20 kuna, a dobna granica je 15 godina.

> KINO GAJ Višestruki kandidat za Oskara 'Oblik vode' od četvrtka u gradskom kinu!

> KINO GAJ Od četvrtka u varaždinskom gradskom kinu pogledajte film 'Muzej čudesa'

> VELJAČA U KINU GAJ Mjesec ljubavi i oskarovaca u varaždinskom gradskom kinu!

 

Više o filmu 'Lady Bird'

Lady Bird donosi priču o maturantici Christine MacPherson ( Saoirse Ronan) koja s majkom Marion (Laurie Metcalf) živi u Sacramentu. Njihov odnos je turbulentan, dinamičan i prvenstveno kompliciran. Radnja se odvija u školskoj godini 2002.- 2003. i okidač filma jest kada Christine odluči da je zovu novim imenom – Lady Bird. Christine "Lady Bird" MacPherson umjetnički je nastrojana autsajderica koja čezne za pustolovinom izvan katoličke srednje škole u Sacramentu.

Pratimo kako se prvi put zaljubljuje, sudjeluje u kazališnoj predstavi i najvažnije, odlučuje gdje će ići na koledž. Debitantski film glumice Grete Gerwig najbolje je ocijenjen film svih vremena na Rotten Tomatoes, a mnogi kritičari proglašavaju ga feel good komedijom sezone i jednim od najboljih filmova o odrastanju ikad snimljenim.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci