Vijesti / Kultura

KEREKESH TEATAR Poklanjamo ulaznice za predstavu Dimnjačar na Tjednu smijeha!

KEREKESH TEATAR Poklanjamo ulaznice za predstavu Dimnjačar na Tjednu smijeha!

Od 23. veljače do 4. ožujka diljem Varaždinske županije održat će se, u režiji Kerekesh teatra, 9. po redu Tjedan smijeha. Jedna je to od najposjećenjih kazališnih manifestacija u Hrvatskoj, a ove godine ljubitelji komedije na Tjednu smijeha moći će pogledati više od 40 predstava.

> Program 9. Tjedan smijeha u gradovima

Dimnjačar
 
Predstava Dimnjačar izvest će se 3. ožujka s početkom u 20 sati u HNK u Varaždinu, a nakon 26 godina, ovo će biti jubilarni 1250. put da Ljubomir Kerekeš navlači odoru dimnjačara!
 
Dimnjačarske priče i dogodovštine ispričane jednostavnim jezikom jednostavnog čovjeka koji vrlo lako uspostavlja komunikaciju s auditorijem. Tako i protagonist ove monodrame, Ljubomir Kerekeš, neprestance mami iz gledateljstva salve smijeha, ne dopuštajući mu da se bar na čas odmori. Specifičan i simpatičan humor omogućuje mu i izravan odaziv, jer se dotiče eksplicitno i nekih lokalnih frustracija i osoba.
 
Ulaznice i gdje ih kupiti

Ulaznice za predstave u Varaždinu već su u prodaji na blagajni HNK u Varaždinu radnim danom od 10-12 sati te od 18-19:30 sati i putem interneta na linku: http://online.hnkvz.hr/

Cijene ulaznica su od 25kn/30kn/40kn/50kn/60kn/70kn, rezervacije nisu moguće, a sve predstave se održavaju u HNK u Varaždinu.

Ulaznice za druge gradove i općine, u prodaji su od 5. veljače, isključivo u mjestima gdje se izvode predstave.

Više informacija pronađite na web stranici Kerekesh teatra - http://kerekesh-teatar.hr/manifestacije/tjedan-smijeha/.

Kerekesh teatar i Varaždinski.hr vode vas na Tjedan smijeha!

Ako želite potpuno besplatno uživati u predstavi 'Dimnjačar', sve što trebate je u komentaru ispod objave na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite uživati u predstavi, a mi ćemo u subotu, 24. veljače, u jutarnjim satima slučajnim izborom odabrati jednog sretnog dobitnika koji osvaja dvije ulaznice za predstavu. Sretno!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci