Vijesti / Kultura

KAZALIŠTE Na programu 'Bogi Ivač znova', 'Zmijsko klupko', 'Gospon lovac'...

KAZALIŠTE Na programu 'Bogi Ivač znova', 'Zmijsko klupko', 'Gospon lovac'...

I ove nedjelje donosimo tjedni raspored varaždinskog HNK!

U ponedjeljak, 9. travnja, u 20 sati, na Sceni Zvonimira Rogoza na rasporedu je kajkavska komedija 'Bogi Ivač znova'. Ulaznice su u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Velika scena je u utorak, 10. travnja, u 8 i u 11 sati rezervirana za program 2. gimnazije Varaždin. Istog dana u 20 sati na Sceni Zvonimira Rogoza igrat će predstava 'Zmijsko klupko' Michala Langa. Ulaznice u slobodnoj prodaji i na kartice Kluba prijatelja kazališta

'Gospon lovac' Georgesa Feydeaua, redatelja Tomislava Pavkovića, na rasporedu je u srijedu, 11. travnja, u 19.30 sati na Velikoj sceni. Ulaznice su također u slobodnoj prodaji i na kartice Kluba prijatelja kazališta

Theaterspiele, dramske igre na njemačkom jeziku, su na rasporedu u četvrtak, petak i subotu. U četvrtak s početkom u 16.30 sati, kad nastupa 17 grupa, u petak također u isto vrijeme i na istom mjestu nastupa 18 grupa, a u subotu od 16 sati nastupa 19 grupa. Ulaz je slobodan.

U nedjelju, 15. travnja, u 19.30 sati u Velikoj koncertnoj dvorani 4. koncert sezone održat će Varaždinski komorni orkestar, a ulaznice su u slobodnoj prodaji.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci