Vijesti / Kultura

KAZALIŠNE VEČERI Kerekesh teatar publici nudi 10 predstava u ljetnim mjesecima

KAZALIŠNE VEČERI Kerekesh teatar publici nudi 10 predstava u ljetnim mjesecima

Kerekesh teatar već treću godinu zaredom u dvorištu Županijske palače organizira Varaždinske kazališne večeri, koje će se ove godine održati od 24. lipnja do 26. kolovoza.

Deset predstava, od kojih će jedna premijerno biti prikazana publici, prikazivat će se svake subote i jedan petak u 21 sat, a Kerekesh teatar uvodi i neke novine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Varaždinci, ali i ostali posjetitelji tako će uživati u predstavama 'Ljubaf', 'Nikad nije kasno', 'Očeš, nečeš, doktor', 'Skupština', 'Ufuraj se i pukni', 'Nori krtica Martin' (koju će izvesti koprivničko kazalište Oberon), 'Sve u tri...', 'Pozdrav iz Remetnica' kazališne skupine Gemišt, 'Dimnjačar', dok će 25. kolovoza premijerno biti izvedena nova predstava 'Pokopaj me nježno'.

- Kazališne večeri financijski je s 2000 kuna potpomognula Turistička zajednica grada Varaždina, a nadamo se da će s novim strukturama vlasti doći i do bolje suradnje - istaknuo je Jan Kerekeš, dodavši kako im je cilj popuniti gledalište te da publika uživa u predstavama.

Na ovogodišnjim Kazališnim večerima uvodi se i nekoliko novina, a jedna od njih je smanjenje cijena ulaznica.

- Cijene smo snizili za deset kuna s ciljem da kazalište približimo i umirovljenicima te studentima, a novina je i preraspodjela gledališta - rekao je Jan.

- Idemo na varijantu klasičnog izgleda gledališta, koje će od ove godine imati 170 sjedećih mjesta, dok će VIP varijanta imati mogućnost stolova.

Ljubomir Kerekeš istaknuo je kako se trude da 'u ljetnim mjesecima ljubitelji kazalište, smijeha i zabave imaju mogućnost druženja i uživanja u predstavama'.

Ulaznice su u prodaji u caffe baru Carica Sissi u dvorištu Županijske palače (Franjevački trg 7) i dva sata prije svake predstave na ulazu. Cijena ulaznice je 40 kuna, a VIP ulaznice (za stolom) 60 kuna.

- Nadamo se da će publika uživati u Varaždinskim kazališnim večerima! - zaključili su.

Detalje o rasporedu predstava možete pronaći i ovdje.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci