Vijesti / Kultura

Javite se na 36. kajkavski književni natječaj 'Draga domača rieč 2016.'

Javite se na 36. kajkavski književni natječaj 'Draga domača rieč 2016.'

Ivanečka Gradska knjižnica i čitaonica 'Gustav Krklec' raspisala je 36. kajkavski književni natječaj Draga domača rieč 2016. Prema propozicijama, na natječaj se mogu javiti svi zainteresirani autori koji su zavičajnošću, življenjem ili radom vezani uz ivanečki kraj.

Teme su slobodne, a može se poslati najviše pet pjesničkih i proznih radova ne dužih od triju tipkanih stranica pisanih veličinom slova broj 12, font Times New Roman s dvostrukim proredom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Učenički radovi ocjenjivat će se odvojeno od radova odraslih, a preporučuje se da radove šalju putem škola, s podacima o nazivu i sjedištu škole.

Odabrani i nagrađeni radovi bit će tiskani u zborniku natječajnog naziva te predstavljeni na javnoj priredbi, kada će se proglasiti i nagraditi najbolji radovi autora iz svake žanrovske i dobne skupine.

Zainteresirani autori pozvani su da svoje radove u tri primjerka, označene šifrom s njezinim rješenjem u zatvorenoj omotnici te autorovom adresom i telefonskim brojem, šalju na adresu Gradske knjižnice i čitaonice 'Gustav Krklec', Ulica akademika Ladislava Šabana 3, Ivanec. Radove je potrebno poslati zaključno do 30. rujna 2016. godine.

Glavni pokrovitelj natječaja i ove je godine Grad Ivanec, a supokrovitelji su Ministarstvo kulture i Varaždinska županija.

Sve dodatne informacije u Gradskoj knjižnici, tel. 042/782-165 http://knjiznice.nsk.hr/ivanec/

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci