Vijesti / Kultura

FOTO Likovno umijeće polaznika Škole crtanja predstavljeno u Galeriji Klarić

FOTO Likovno umijeće polaznika Škole crtanja predstavljeno u Galeriji Klarić

U subotu, 4. studenog, u prostorijama Edukacijskog centra Galerije Klarić otvorena je izložba radova polaznika Škole crtanja. Polaznici su, pod budnim okom i stručnim likovnim vodstvom varaždinskog akademskog slikara i profesora Živka Skuhala, u dva mjeseca vrlo kvalitetno svladali tehnike crtanja (olovka, drveni ugljen, tuš).

Voditelj Edukacijskog centra Ignac Klarić nije krio zadovoljstvo sa ostvarenim rezultatima polaznika, koji su vrlo marljivo i sa velikim zalaganjem uspješno svladali sve likovne zadatke koji su postavljeni pred polaznike.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Čestitavši im na sjajnim rezultatima pozvao je sve zainteresirane na daljnji razvoj i usavršavanje, kao i na upis nove generacije polaznika škole klasičnog crtanja i slikanja, koja vrlo uskoro započinje s radom.

- Pozivam sve zainteresirane, bez obzira na godine, da nam se priključe i da u jednoj, izuzetno kreativnoj i profesionalnoj okolini, steknu potrebna znanja te na ispravan način svladaju zadane tehnike crtanja i slikanja – zaključio je Klarić.

Sve informacije u vezi sa školom mogu se dobiti radnim danom od 9 do 12 i od 17 do 19 sati (subotom od 9 do 12) u Galeriji Klarić, Krešimira Filića 39a u Varaždinu ili na telefone 042/321-566 i 091/1400-160.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci