Vijesti / Kultura

BLAGDANI Robert Garafolić čitateljima Varaždinskog.hr poklanja svoje 'sovice'!

BLAGDANI Robert Garafolić čitateljima Varaždinskog.hr poklanja svoje 'sovice'!

U ovo blagdansko doba poznati varaždinski umjetnik odlučio je vama, čitateljima portala Varaždinski.hr, pokloniti dva svoja djela. Riječ je o originalnom radu, slikama na kojima se nalazi motiv sove, koji Garafolić obrađuje u raznim likovnim tehnikama proteklih oko godinu dana.

> SOVE U KAMENU Robert Garafolić: Privukao me mističan pogled tog mudrog stvorenja

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Garafolić je nedavno u Varaždinu postavio i svoju izložbu slika, kojim dominiraju varaždinski prizori i vedute, a ima i slika aktova i drugih motiva...

> ULICAMA GRADA U Verglecu otvorena slikarska izložba Roberta Garafolića

Naposljetku, prije nekoliko dana uključio se i akciju oživljavanja zapuštenih izloga u središtu grada. Tako je Garafolić uredio izlog Kina Dom u Kukuljevićevoj ulici, čime je otvorena svojevrsna ulična galerija na mjestu gdje bi u dogledno vrijeme trebao niknuti novih Centar kreativnih industrija.

> STREET GALLERY 'Želimo da profitiraju i umjetnici, i Grad, i građani'

Robert Garafolić poklanja čitateljima portala Varaždinski.hr 2 * 1 'sovicu'. Da biste osvojili ovaj rad, lajkajte objavu ovog članka na Facebook stranici portala te u komentaru ispod te objave označite (tagirajte) osobu koju bi 'sovice' također mogle zanimati. Sredinom sljedećeg tjedna izvući ćemo dobitnike. Sretno!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci