TJEDAN RESTORANA Terbotz poziva na gastronomske kreacije od 9. do 18.3.
Tjedan restorana je ponovno u restoranima diljem Lijepe naše! Sada već svima dobro poznata manifestacija, koja poziva restorane i chefove na kreacije, u ponudi je od petka 9. do nedjelje 18.3.2018.
Prilika je to za gastronomsku raznovrsnost i uživanje u rapsodiji okusa. Definitivno jedan od boljih načina za doček proljeća!
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
U HDZ-u su komentirali rezultat Reformista.
-
Koncert na Sceni Rogoz.
-
Rezultati Parlamentarnih izbora 2024.
I ove godine Restoran Terbotz iz Železne Gore sudjeluje u manifestaciji sa sljedećim meniem:
Predjelo
1. Pikantni mousse od pileće jetre, šareni papar, džem od luka i hruska od kruha
2. Sirni žličnjaci od blitve, umak od rajčice i bosiljka, tvrdi ribani sir
3. Lisnata salata s turošem, dimljnim jezikom, dresingom od bučinog ulja i krekera od domaćeg kruha
Glavno jelo
1. Panirana piletina u aromatiziranim mrvicama, punjena sirom, domaći pire s čvarcima, umak od vrhnja i bilja
2. Junetina u umaku od korjenastog povrća i „Črlenog“ vina Jakopić, domaći zapečeni njoki na maslacu i kadulji
3. Sotirani lungić sa povrćem na trakice, heljdini i zeleni rezanci u umaku od gljiva i vrhnja
Desert
1. Čoko vulkan
2. Domaći jabučni kolač na kremi od marelice sa karamel umakom
3. Uštipci punjeni sladoledom od vanilije s voćnim preljevom
Rezervacije: 040/857-444
Čekamo vas!
Najnovije
-
Provodit će ju 24 sata...
-
Čisteći medvjedići pozivaju da uz druženje i njihovu 9. akciju čišćenja zajedno obilježite Dan planeta Zemlje...
-
Imajte na umu...
-
Pohvalno...
-
Aktivnosti počinju već u petak...
Dodavanje novih komentara je onemogućeno.