Bacate nepojedene pržene krumpiriće? Evo što možete napraviti s njima
Svatko se s vremena na vrijeme poželi prženih krumpirića.
Iako ih je dobro na meniju imati što rjeđe s obzirom na veliku količinu soli koje sadrže te činjenicu da su prženi u dubokom ulju, jednom kad ih se zaželite i napravite ili kupite veću količinu, ostatak bacate.
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Prvo ime liste je župan Varaždinske županije Anđelko Stričak...
-
Bravo, Mateja!
-
Tijelo nesretnog maldića pronađeno je mjesec dana nakon njegovog nestanka...
Kada se ohlade, prženi krumpirići nikome nisu poželjna namirnica te stoga završavaju u smeću.
Ipak, nemojte ih bacati, savjetuje Huffington Post.
Hladne krumpiriće stavite u široku tavu na malo ulja, nikako ih nemojte "utopiti" u ulju. Stavite tavu na srednje jaku vatru dok se ne podgriju.
Tako podgrijani, ponovno su dobri za konzumaciju, a možete ih začiniti i začinskim uljem, topljenim sirom i sl...
Najnovije
-
Da vam ne uvene...
-
Podignut je cenzus i povećan iznos uskrsnica...
-
Neki su malo rasli, neki malo pali u odnosu na prije četiri godine.
-
U Udruzi Lijepa Naša zabrinuti su i zbog najavljenog gradskog projekta vrijednog 5,2 milijuna eura. Evo što ih muči...
-
Zvuci harmonike odjekivali su Malom i Velikom koncertnom dvoranom Glazbene škole u Varaždinu.
Reci što misliš!