'3,2,1 KUHAJ!' Varaždinci Moira i Zdravko iznenadili Pažanina s kobasicama

'3,2,1 KUHAJ!' Varaždinci Moira i Zdravko iznenadili Pažanina s kobasicama

U ponedjeljak navečer u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' pala je i druga ovosezonska desetka. Otac i kćer iz Varaždina izabrali su recept koji je oduševio žiri! I dok Tomislav Špiček nije mogao Zdravku i Moiri dati najveću ocjenu iz 'sebičnih' razloga, to je bez trenutke razmišljanja učinio Ivan Pažanin!

- Tekstura, začini, prilog, pečenje... Sve je bilo odlično! Nisam ja nekakav zatucani kuhar. Svako jelo ima svoju težinu i svoju ljepotu i zna se kako se sprema. Ako nekom jelu dajem deset, onda to jelo stvarno ima brutalnu težinu. Teško dajem desetke, ali ovo je jelo bilo savršeno! - komentirao je Pažanin domaće pečenice s bijelim žgancima koje su Varaždinci napravili po Špičekovom receptu.

Špičeku je njihovo jelo bilo odlično odrađeno i ukusno, dok je Žakline dodala da joj do savršenstva nedostaje jedino još malo masnoće od pečenja.

- Da ste sami došli do ideje da nam pripremite ovakav recept, dao bi vam deset. A, ovako sam jedan bod sebi ostavio - objasnio je Špiček zbog čega Moiri i Zdravku nije dao najveću ocjenu nasmijavši pritom cijeli studio.

S obzirom da i kod kuće često rade domaće kobasice i suhomesnate proizvode, Moira i Zdravko cijelu su epizodu bili poletni i jednostavno su uživali u kuhanju komentirajući kako im je ova epizoda bila najbolja do sad. Toliko su se uživili u svoj zadatak da nisu ni primijetili svađu Ane i Tina koja se protezala kroz čitavih 75 minuta koliko je trajao zadatak.

Martin i Kristijan su imali druge najbolje ocjene u danu. Za svoj filet bijele ribe i beluga leću dobili su osmicu i čak dvije devetke.

Najlošiji zbrojem ocjena imali su Aleksandra i Kristijan koji su za tripe na pašticadu dobili mršavih 12 bodova. Sutra ih očekuje novi zadatak koji bi trebali dobro odradili kako ne bi ušli u skupinu parova koja će se boriti za opstanak u showu!

Besplatnu Varazdinski.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Test Špiček