BITI DRUGAČIJI Dođite na Business Cafe koji će se 28. rujna održati u Varaždinu!

BITI DRUGAČIJI Dođite na Business Cafe koji će se 28. rujna održati u Varaždinu!

Kako se istaknuti u gomili sličnih ponuda, kako ponuditi tržištu nešto novo, iskočiti iz mase, teme su o kojima će se razgovarati na idućem, 8. Business Cafeu Sjeverna Hrvatska, koji će se 28. rujna održati u Varaždinu u Park Boutique hotelu s početkom u 18 sati.

Gosti govornici bit će Anita Rinkovec, poduzetnica, vlasnica tvrtke Ria import export i bredna Ria Home. Tvrtka se bavi građevinskim materijalom, ali kontinuirano rade na novim proizvodima i kreativnim rješenjima koja tržište sve više prepoznaje, Tamara Šabić iz OPG-a Pocedulić poznatog po proizvodnji heljde i proizvoda od heljde. Novim pristupom mlade snage ovog opg-a šire paletu proizvoda, a proizvode i jastuke od heljde, te Mirjana Šeb Čižmešija, vlasnica restorana Klas i brenda Zeleni obrok zdravlja, poznatim po odličnim proizvodima od koprive.

Event po licenci za sjevernu Hrvatsku organizira Androlić konzalting, a moderira Kristina Androlić.

Ulaznice po cijeni od 80 kuna se mogu nabaviti putem Entrio sustava ili direktno preko Androlić konzalting (kontakt mail: androlic@androlic-konzalting.hr).

Dvije osnovne poruke koje Business Cafe širi su: 'Nismo sami' i 'Moguće je uspjeti, usprkos svemu i svima'

Business Cafe odlična je prilika na učenje od drugih, razmjenu znanja i iskustva te uspostavu novih kontakata. Sponzori eventa u Varaždinu su: Mobilisis, Beisersdorf Nivea, Wuestenrot stambena štedionica Park Boutique hotel, pa sudionike očekuju i brojne nagrade.

Besplatnu Varazdinski.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Požar u CIOS-u je podmetnut? 'Kamere su sve snimile'