ODABIR NAJLJEPŠE Bogat program izbora za miss, nastupa i Jacques Houdek

ODABIR NAJLJEPŠE Bogat program izbora za miss, nastupa i Jacques Houdek

Nakon castinga i brojnih priprema sve je spremno za izbor za Miss Varaždinske županije za Miss Hrvatske. Za krunu i odlazak na daljnje natjecanje u Poreč večeras se, u varaždinskom HNK, bori osam djevojaka.

> IZBOR ZA MISS Predstavljamo djevojke koje se u petak bore za titulu najljepše

- Zadovoljna sam kako su djevojke pristupile pripremama, a osim što smo se dobro zabavljale posljednjih mjesec i pol dana, bolje smo se upoznale. Sad je vrijeme za izbor - rekla je Ratka Marković, organizatorica događaja i vlasnica licence za Varaždinsku županiju.

Djevojke su proteklih tjedana uživale na pripremama u LifeClass Termama Sveti Martin, a ugostili su ih i restoran Angelus, Bedem, Park Boutique hotelu. Za kondiciju je bila zadužena Tatjana Ostović Šlehta koja je s djevojkama radila u BFit Multifunkcionalnom fitness centru.

Osim vježbanja, djevojke su s Romanom Ratkaj uvježbale koreografije koje će predstaviti u večerašnjem programu.

- Bit će to pravi spektakl u modnom, ali i zabavnom smislu. Naime, osim što će nastupiti poznata glazbenica Zsa Zsa, na pozornicu stiže Jacques Houdek. Večer će voditi Hana Tabaković, a djevojke će izlaziti u Ellera kreacijama, vjenčanicama Nine Sposa, s nakitom Ive Horvat (Bead it On) te kreacijama MB designa. Posebno atraktivan bit će izlazak u kreacijama inspiriranim Muzejom anđela - otkrila je organizatorica.

U programu će nastupiti i Gabriela Hrženjak, Matija Boršćak, Prvi srakarski tamburaši, Sha sha Chui na violini i plesna skupina Feel.

Djevojke će izlaziti i predstavljati se pred stručnim okom žirija u sastavu: Iva Loparić (direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta), Janja Šincek (varaždinski model), Sanja Zember (liječnica), Tomica Drvar (vlasnik Svikoncerti.eu), Alen Matušin (urednik on line medija eVaraždin), Tomislav Hodalj (mladi poduzetnik iz Lepoglave), Mihael Kos (vlasnik kluba Bard), Igor Somek (direktor auto kuće Autowill s Opel automobilima) i Ratka Marković (organizatorica i vlasnica licence za Varaždinsku županiju)

- Svim djevojkama držim palčeve, a vidjet ćemo koja će ponijeti titulu najljepše i predstavljati Varaždinsku županiju na natjecanju u Poreču. Izbor je otvoren za javnost, tako da su svi dobrodošli u varaždinski HNK od 20 sati, a after party je u clubu Bard - kazala je Ratka.

Besplatnu Varazdinski.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Upoznajte Miss Universe Hrvatske - crnu Slavonku Shanaelle Petty