Legendarno Atomsko sklonište danas u Varaždinu: 'Puno nam znači ovdje nastupati'

Legendarno Atomsko sklonište danas u Varaždinu: 'Puno nam znači ovdje nastupati'

Legendarni rocker Bruno Langer i njegovo Atomsko sklonište svojim će nastupom na Kapucinskom trgu večeras otvoriti 12. Trash film festival. Langer će se do Kapucinskom trga u 20.45 sati dovesti u limuzini i prije nastupa koji počinje u 21 sati prošetati festivalskim crvenim tepihom.

Atomsko sklonište jedna je od najznačajnijih hrvatskih rock bendova, prije svega zahvaljujući svom karizmatičnom frontmenu Bruni Langeru. Varaždinska publika imala ih je prilike već slušati no Langer nam je rekao da bi njihov nastup na 12. Trash film festivalu trebao biti doista poseban.

- Kao prvo, ni jedan naš koncert nije isti i nije samo jedan koncert u nizu. Svaki koncert je poseban i svaki ima svoj draž. Nismo takvi tipovi da dođemo negdje i da nešto bez veze drndamo. To će se večeras zasigurno i potvrditi. Jako nam puno znači nastupati u Varaždinu i to ponajviše zbog toga jer je prošli put kad smo nastupali bila stvarno jedna posebna atmosfera. Svirat ćemo cijeli naš opus. Pripremili smo svojevrsni presjek naših najvećih hitova u protekla četiri desetljeća. Atomsko sklonište postoji već 41. godinu tako da, ako treba, možemo svirati i do jutra - poručio je Langer.

Kao predgrupa kultnom hard rock bendu iz Pule nastupit će varaždinski bend Devastation čiji nastup na Kapucineru počinje u 20 sati. A festival će službeno biti otvoren u 19.30 sati u Kinu Gaj. Organizatori su pripremili pravi spektakl u kojem će, u skladu s temom ovogodišnjeg festivala, sudjelovati brojni superjunaci.

Posebni gosti službenog otvorenja bit će cosplayevci iz Zagreba prerušeni u Thora, Lokija i Winter Soldiera iz Avengersa, Starlorda iz Guardians of the Galaxy i Sister Repentiu iz Warhammer 40k, a bit će tu i superjunaci Udruge Trash – Disco Ninja, Trashman i Demižon Boy.

Svi programi Trash film festivala su besplatni, a više o programu možete pronaći na linku ispod.

> PROGRAM Superjunaci stižu od 6. do 9. rujna u Varaždin na Trash film festival!

Besplatnu Varazdinski.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

'Samo nebo zna' - i Vera Čudina: svoje proročanske moći demonstrirala u centru Zagreba