JAILHOUSE Brojni sadržaji, kruna dana koncert grupe Pips, Chips & Videoclips

JAILHOUSE Brojni sadržaji, kruna dana koncert grupe Pips, Chips & Videoclips

U Lepoglavi od četvrtka, 10. kolovoza, pa sve do utorka, 15. kolovoza, traje 8. Jailhouse festival.

Subota, 12. kolovoza, treći dan festivala, sadržajno je najbogatiji. Savjet mladih grada Lepoglava organizira radionicu 'Trabunjanje s razlogom?! Kako i kome?' s ciljem pokretanja aktivnosti od važnosti za mlade s područja grada Lepoglave i šire.

U suradnji s lepoglavskim udrugama, BK Lepoglava i USR Sport za sve organizira se brdska biciklijada. Vozit će se poznatom rutom – Vilinskom špicom, a na Vodelju je za sve posjetitelje osigurana okrijepa.

Za one koji vole putovanja, pripremljena su putopisna predavanja na kojima sudjeluju popularni 'Putoholičari' te Varaždinci Alen Kušćar i Ana-Marija Bunić.

Prije koncerta, posjetitelji se mogu osvježiti na studentskim igrama jer će atmosferu dodatno zagrijati natjecateljske aktivnosti te uživanje u hladnim i osvježavajućim (bez)alkoholnim pićima.

Subota navečer također je rezervirana za koncerte: Sacred Eternity, Richter i Ogenj, nakon čega stiže glavni izvođač, oko 23 sata, a to je ove godine grupa Pips, Chips & Videoclips. Uz hitove 'Poštar lakog sna', 'Malena', 'Gume na kotačima' i 'Htio bi da me voliš', zasigurno nitko neće ostati ravnodušan.

Besplatnu Varazdinski.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Prvi put u Hrvatskoj klavirska svjetska senzacija: mladi mađarski virtuoz Peter Bence