U Cestici otvoren novouređeni park, cijena 28.000 kuna

U Cestici otvoren novouređeni park, cijena 28.000 kuna

U subotu, 21. listopada, Mjesni odbor Cestica organizirao je tradicionalno druženje mještana na kojem je upriličeno otvorenje novouređenog parka u Ulici Ante Starčevića u Cestici. 

Naime, na inicijativu Vijeća Mjesnog odbora Cestica te uz potporu Općine Cestica u spomenutom parku je postavljena nova klackalica, ljuljačka s dvije sjedalice i toboganom, vrtuljak, stol i klupe, dok je igralište za odbojku na pijesku obnovljeno novom mrežom, linijama i pijeskom. Vrijednost radova i opreme iznosi 28 tisuća kuna što je u potpunosti financirala Općina. Također, mještani su uz postojeću drvenu sjednicu samostalno izradili kamin.

Uz brojne mještane i članove Vijeća Mjesnog odbora Cestica na čelu s predsjednicom Anom Kutnjak, otvorenju su prisustvovali i načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj, njegov zamjenik Žarko Rodeš i predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen.

Načelnik Općine Mirko Korotaj tom je prilikom istaknuo važnost ovakvih manjih investicija u svim mjesnim odborima na području općine.

- Na području čitave općine nastoji se podjednako ulagati u uređenje parkova i dječjih igrališta koji na taj način postaju mjesto okupljanja i druženja mještana – zaključio je načelnik Korotaj.
 
Podsjetimo, na području općine Cestica ustrojeno je 14 mjesnih odbora kojima upravljaju Vijeća i predsjednik Vijeća mjesnog odbora.

Besplatnu Varazdinski.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Najbolje prijateljice iz Zagreba osmislile torbu sa sedam odjevnih predmeta koju možete kombinirati na više od 20 načina