Profesorica iz Španjolske na praksi kod učitelja varaždinske Prve osnovne škole

Profesorica iz Španjolske na praksi kod učitelja varaždinske Prve osnovne škole

U sklopu Erasmus KA1 projekta 'Updating metodology in bilingual sections' profesorica engleskog jezika Irene Merino Martinez iz osnovne škole Bernardino Perez iz Valencije Don Juan došla je u I. osnovnoj školi Varaždin kako bi kroz primjere dobre prakse varaždinskih učitelja naučila kako implementirati inovativne metode poučavanja u nastavi engleskog jezika.

Osim nastave engleskoj jezika, Irene sudjeluje i na nastavi robotike, a u Varaždinu će boraviti dva tjedna. Od mentorice za engleski jezik, Stelle Kulaš, profesorica iz Španjolske naučit će kako koristiti nove metode učenja i poučavanja u nastavi engleskog jezika koristeći se tablet računalima i pametnim pločama, a od Ivice Kolarića imat će prilike naučiti kako organizirati nastavu robotike za učenike nižih razreda.

Također, sudjelovat će na RoboCup natjecanju koje će se održavati ove subote u Zagrebu.

- Osim ove aktivnosti, planirana je suradnja između OŠ Bernardino Perez i I. OŠ Varaždin i u sklopu Erasmus KA2 projekta, a očekuje se i uzvratni posjet naših učitelja u Španjolsku – rekla je dr.sc. Tea Pavičić Zajec, koordinatorica projekta.

Besplatnu Varazdinski.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Devedesete: Kombinacija u zelenom