NOVA AKROPOLA Tečaj praktične filozofije počinje u utorak 21. ožujka

NOVA AKROPOLA Tečaj praktične filozofije počinje u utorak 21. ožujka

Tečaj praktične filozofije Nove Akropole započinje u utorak, 21. ožujka, u 18 sati. Održava se jednom tjedno u trajanju od dva školska sata u prostorima Udruge na adresi Vladimira Nazora 1.

Tečaj sadrži jasne savjete i odgovore koji mogu obogatiti vaš život.

Na tečaju, između ostalog, možete saznati u čemu je razlika između znanja i djelovanja, zašto se samo srcem dobro vidi, koju ulogu u životu ima muzika, čemu služe vrline i što je potrebno za sreću zajednice.

Polaznici će imati priliku primijeniti saznanja kako početi ispravno razmišljati i ispravno djelovati, savladati snagu negativnih emocija, podignuti kvalitetu odnosa s drugima te naučiti graditi budućnost.

Pruža vam se prilika za usavršavanje kako biste izgradili vlastitu ličnost, bili zadovoljni sobom i ostvarili harmoniju u vlastitom životu.

Tečaj praktične filozofije omogućuje bolje razumijevanje sebe i okolnosti u kojima se nalazite, te vas upoznaje s metodama za razvoj vlastitih sposobnosti. Tečaj se sastoji od predavanja i vježbi, a znanja koja donosi su praktična i primjenjiva u raznim životnim situacijama.

Dodatne informacije potražite na stranici ili na Facebook stranici.

Besplatnu Varazdinski.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Prvi put u Hrvatskoj klavirska svjetska senzacija: mladi mađarski virtuoz Peter Bence