CAREER BOOSTER Poznati predavači, poduzetnici, poslodavci i radionice na FOI-u

CAREER BOOSTER Poznati predavači, poduzetnici, poslodavci i radionice na FOI-u

Career Booster održat će se od 21.-23. ožujka u Varaždinu, a očekuje se sudjelovanje 150 studenata i mladih različitih usmjerenja.

Sudionici će imati priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja te rješavati njihove mini case study-e.

Career Booster će se održati Fakultetu organizacije i informatike (FOI), a za sudionike je odlična prilika za učenje i usavršavanje, za poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, upoznavanje s novim trendovima i tehnologijama te povezivanje s poslodavcima iz različitih djelatnosti.

Omogućava studentima i mladima omogućava da steknu znanja i vještine potrebna za brži i lakši ulazak na tržište rada.

Sudionici će imati priliku steći praktična znanja i vještine iz različitih područja, naučiti kako tražiti posao, ostvariti kontakte s budućim poslodavcima, bolje upoznati svoje sposobnosti, saznati što od njih očekuju poslodavci, kako upravljati svojom karijerom te dobiti potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu.

U sklopu Career Boostera poslodavci iz različitih djelatnosti predstaviti će kompanije, selekcijske postupke, sezonske poslove, mogućnosti za praksu i zapošljavanje.

Sudionici će imati priliku rješavati četiri mini case study-a kompanija iz različitih djelatnosti.

Održat će se i specijalizirane radionice iz različitih područja poput financija, marketinga, IT, upravljanja karijerom, managementa, poduzetništva, prodaje, soft skillsa i drugo.

Na Career Booster između ostaloga, dolaze poznati predavači – Daniel Ackermann, suosnivač Degordiana, Ivica Kruhek, direktor Markera, Alen Huskanović, CEO Mybeeline, Gustavo Vilera (iGamingPlatform), Karlo Konig, suosnivač King Kong Agency, Blanka Lasić, vlasnica tvrtke MINDIST i poznati NLP praktičar i coach, Kristina Androlić, direktorica i vlasnica Androlić konzaltinga, Iva Horvat (Bead ItOn) i brojni drugi.

U sklopu speed datinga predstaviti će se brojni poslodavci poput Podravke, Lidla, Degordiana, Markera, Clickattacka, pri čemu će i Lidl održati radionicu S faksa na posao.

Organizator Career Boostera u Varaždinu je Start-Up udruga, Fakultet organizacije i informatike (FOI) i Centar za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK), a u projektu će sudjelovati 20-ak kompanija, potpornih institucija poslovanja, tijela lokalne i državne vlasti, obrazovnih institucija, organizacija i udruga.

U projektu mogu sudjelovati dvije kategorije sudionika: studenti svih godina studija različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti...) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS. 

Career Booster održan je u pet gradova u Hrvatskoj, pri čemu je sudjelovalo 850 sudionika. Nakon Varaždina, slijede izdanja u još pet gradova u Hrvatskoj, a potom su predviđena gostovanja u većim gradovima JI Europe.

Kroz projekt dvadesetak je sudionika zaposleno kod partnera koji su predstavili poslovne slučajeve. Uspješne priče pojedinaca mogu se pogledati na You Tube kanalu.

Que es Sonar