KRAĐE U VARAŽDINU 'Nepoznati počinitelj' bio je aktivan proteklih nekoliko dana

KRAĐE U VARAŽDINU 'Nepoznati počinitelj' bio je aktivan proteklih nekoliko dana

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o nizu provala i krađa koje su se zbile proteklih nekoliko dana u Varaždinu.

Od 4. do 5. travnja u Ulici Ivana Gundulića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u restoran vlasništvo jednog poduzeća sa sjedištem u Varaždinu, iz kojeg je otuđio novac. Visina materijalne štete utvrditi će se naknadno.

Od 4. do 5. travnja u Ulici Ivana Gundulića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu vlasništvo jednog poduzeća sa sjedištem u Čakovcu, iz kojeg je otuđio novac, cigarete i mobitel. Visina materijalne štete utvrditi će se naknadno.

Od 4. do 5. travnja u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt vlasništvo jednog poduzeća sa sjedištem na istoj adresi. Iz objekta je otuđio novac. Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna.

Od 4. do 5. travnja na adresi Vidovski trg u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt vlasništvo jednog poduzeća sa sjedištem na istoj adresi. Iz objekta je otuđio novac. Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovih kaznenih djela.

Besplatnu Varazdinski.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Nitko ne zna gdje je Matea: već četvrti dan traje potraga za nestalom Šibenčankom