AC BAUMGARTNER je najuspješniji trgovac Suzuki vozila u Hrvatskoj!

AC BAUMGARTNER je najuspješniji trgovac Suzuki vozila u Hrvatskoj!

U četvrtak, 18. siječnja je u u Opatiji u hotelu 'Ambasador' upriličena konferencija hrvatskih prodavača Suzuki automobila. Cilj konferencije je bio napraviti osvrt na uspješnu 2017. godinu i ujedno predstaviti planove i ciljeve za ovu godinu.

Na konferenciji na kojoj su prisustvovali predstavnici iz Japana i Mađarske proglašeni su i nagrađeni uspješni trgovci Suzuki modela, a najboljim trgovcem koji je ostvario najveći rast prodaje vozila u 2017. godini proglašen je AC Baumgartner!

Nagradu je primio direktor tvrtke AC Baumgartner, Ivan Baumgartner.

To je samo dokaz da su kupci već odavno prepoznali kvalitetu i racionalnost te vrhunski omjer uloženo-dobiveno koji krasi sve aktualne Suzuki modele - što je i dovelo AC Baumgartner na tron.

AC Baumgartner se također može pohvaliti da ima najveći udio prodanih vozila od svih Suzuki trgovaca u Hrvatskoj. Uvjerljivo drži prvo mjesto po broju privatnih kupaca u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji i prvo mjesto po ukupnoj prodaji osobnih vozila (privatno i poslovno) u Varaždinskoj županiji te ima najbolje rezultate pojedinačne prodaje.

'Zahvaljujemo svim kupcima na povjerenju!", poručio je Ivan Baumgartner.

Besplatnu Varazdinski.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Trump na meti zbog lošeg rukovanja: provjerili smo kako to rade naši saborski zastupnici